Etävastaanoton varaaminen

Etävastaanoton voi varata joko puhelinajanvarauksella tai lastentohtori.fi/ajanvaraus/ -sivulta. Lastentohtorin puhelinajanvarauksessa takaisinsoitto tulee aina viimeistään 2 tunnin sisällä soittopyynnöstä. Lastentohtorin takaisinsoiton tekee aina lastenlääkäri.

Etävastanotolla Lastentohtori arvioi lapsesi hoidon tarpeen. Tärkeää on miettiä, voidaanko asia hoitaa Etävastaanotolla vai vaatiiko pikkupotilaan tila Kotikäyntiä. Monet tavalliset lastentaudit voidaan hoitaa suoraan Etävastaanotolla. Mikäli pikkupotilaan tila sitä edellyttää, Lastentohtori suosittelee tarvittaessa kotikäyntiä.

Tutustuthan potilaan henkilö- ja potilastietojen käsittelyyn ennen ajan varaamista. Varaamalla vastaanoton osoitat hyväksyväsi Lastentohtorin henkilö- ja potilastietojen käsittelyn.

Etävastaanoton ajanvarauksesta saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiin varauksen tehtyäsi. Varmista, että olet vapaana ja puhelin on lähellä, kun Lastentohtori soittaa sinulle. Lastentohtorille ei voi soittaa takaisin.  

Voit maksuttomasti tehdä muutoksia Etävastaanottoajan varaukseen vähintään yhtä tuntia ennen varattua aikaa. Muutoksen ajanvaraukseen voi tehdä Lastentohtorin ajanvarausnäkymässä klikkaamalla Omat varaukset -kohtaa, ja syöttämällä hakukenttään ajanvarauksen yhteydessä saamasi ajanvarauskoodin.  

Huom!  Etävastaanoton varaaminen www.lastentohtori.fi sivulta vaatii vahvan tunnistautumisen (mobiilivarmenne tai pankkitunnukset). 

Muistathan tarkistaa yhteystietosi ilmoittautuessasi,  jotta Lastentohtori osaa soittaa oikeaan numeroon. Huoltajan sosiaaliturvatunnus tarvitaan huoltajatietojen tarkistusta varten.

Etävastaanoton peruminen

Mikäli peruutat tai siirrät varatun Etävastaanoton alle tuntia ennen etävastaanoton alkua, tai mikäli et ole tavoitettavissa Etävastaanoton alkaessa, Lastentohtorilla on oikeus periä 50 € maksu käyttämättä jääneestä ajasta.  

Asiakkaan tulee peruuttaa tai siirtää varattu Etävastaanotto viimeistään yhtä tuntia ennen varattua aikaa sähköpostiin tulevan internetajanvarausvahvistuksen peruutuslinkin kautta.

Kotikäynnin varaaminen ja peruminen

Kotikäynti voidaan varata joko puhelinajanvarauksella tai Etävastaanoton yhteydessä. Kotikäynnistä saat vastaavan varauslinkin kuin Etävastaanotostakin sähköpostiisi. 

Kotikäynnin voi perua viimeistään 4 tuntia ennen sovittua aikaa sähköpostiin tulevan ajanvarausvahvistuksen peruutuslinkin kautta. 

Etävastaanotto

Arkisin 75€ / 20min

Viikonloppuisin sekä arkipyhinä 120€ / 20min

Kotikäynti

Arkisin 250€ / 1h käynti

Viikonloppuisin sekä arkipyhinä 350€ / 1h